ELMOTO LOOP

ELMOTO LOOP, motocicleta electrica pentru curieri si serviciile de delivery

ELMOTO LOOP

Este targetarea pe care compania europeană GOVECS, specializată pe construcția de scootere electrice, o face pentru noua sa motocicletă ușoară cu motorizare electrică. Este, spun oficialii companiei, soluția ideală pentru orașele europene aglomerate, pentru ca serviciile de delivery și curierii să se poată mișca rapid și ușor, protejând în același timp mediul.

Our vision of clean mobility in major European cities can only be realized with the involvement of traffic-intensive industries. We want to make it as easy as possible for suppliers to switch to electric fleets and offer them a product that not only perfectly meets their needs, but is also future-oriented.

ELMOTO LOOP pare mai degrabă o combinație de bicicletă electrică cu un scooter, un soi de moped fără pedale. Marele său avantaj este că cântărește doar 59 de kilograme, fiind astfel cel mai ușor vehicul din categorie. Suportă o încărcătură maximă de 140 kilograme (pasager plus marfă) și este propulsată de un motor de 2 kW, integrat în roata din spate. Dezvoltă o viteză maximă de 45 km/h și poate fi astfel condusă fără permis special.

Acumulatorul său, care poate fi încărcat complet în doar 4 ore (dar poate fi schimbat cu altul gata încărcat), poate asigura o autonomie de până la 80 kilometri. Ceea ce îl face destul de fiabil pentru clientela către care este îndreptat. Serviciile de curierat, companiile din zona food care oferă și delivery la domiciliul clientului și alte afaceri similare, au acum, prin ELMOTO LOOP, o alternativă în plus.

Roțile sunt mai mari decât la un scooter clasic, merg mai degrabă spre diametrul celor de bicicletă, ceea ce face ca LOOP să fie mai ușor de condus și mai sigură pe drumurile ceva mai deteriorate.

Nu s-au discutat și aspecte comerciale la prezentarea oficială a lui ELMOTO LOOP, așa că prețul nu se cunoaște, însă au fost promisiuni că va fi unul destul de atractiv.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *